O nama

O nama

Organizacija prevoza uopšte iziskuje savladavanje niza stresnih situacija za svakog pojedinca, kako organizacionih tako i formalno-pravnih. logistic house doo beograd

Ključna reč za rešavanje tih problema je POVERENJE između vlasnika pošiljke i kuće koja preuzima odgovornost za realizaciju njene isporuke.

Praksa je pokazala da direktni realizatori prevoza (vlasnici transportnih sredstava) obično iz ličnih interesa zloupotrebljavaju ukazano poverenje klijenta i naplaćuju neprimerene iznose za izvršenu uslugu jer je svaki upit za prevoz priča za sebe a oni ne mogu da svaki put odgovore na najbolji način jer su im resursi ograničeni i dislocirani u odnosu na potrebe klijenta. logistic house doo beograd

To naročito važi za današnje uslove kada cena prevoza direktno utiče na korisnika da li će se realizacija i dogoditi.

 

Logistic House: Ključna reč je poverenje

Zbog toga smo izgradili LOGISTIC HOUSE, da u Vaše ime i za Vaš račun, organizuje sve vrste prevoza po najboljem odnosu cene i kvaliteta usluge uz pravne garancije za isporuku pošiljke. logistic house doo beograd

Radimo isključivo sa proverenim agentima i vlasnicima transportnih sredstava, koji se direktno nadmeću da cenom i kvalitetom odgovore na Vaš zahtev.

Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji.

Vaša pošiljka na pravom mestu, u pravo vreme i po pravoj ceni. SVAKI PUT…

 

Zašto baš mi?

Kao neko ko se ovim pitanjima bavi na dnevnom nivou, upućeni smo u tarife i okolnosti koje utiču na cenu i kvalitet usluge. Broj realizatora prevoza sa kojima smo sarađivali je dovoljno veliki da znamo na koje se prevoznike možemo osloniti, a sve u cilju da Vama omogućimo najbolju i najpovoljniju uslugu.

Često se kod nas u firmi govori da je naša delatnost posao sa hiljadu detalja od kojih možda ni jedan nekome sa strane sam po sebi ne deluje kao dovoljno važan da napravi ozbiljne probleme. Pa ipak, mnogo je firmi koje su gubile veoma unosne ugovore, ponekad i propadale zbog problema proisteklih zbog kašnjenja, grešaka ili problema u transportu. Naš zadatak je da se svim ovim pitanjima bavimo za Vas.   logistic house doo beograd

drumski transport robe

Šta nudimo?

Nudimo Vam pouzdanog saradnika kome možete poveriti posao bez razmišljanja da li će i kako biti obavljen. Nudmo Vam saradnju koja donosi obostranu dobit, saradnju koja počiva na obostranom poverenju. Nudimo Vam dodatni benefit koji možda nema cenu, ali svakako ima vrednost – nudimo Vam vreme koje ćete provesti baveći se svojom osnovnom delatnošću umesto da razmišljate o transportu.

 

Šta garantujemo?

Garantujemo saradnju na koju možete da se oslonite. Garantujemo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da za svaku situaciju pronađemo adekvatno rešenje. Garantujemo da će naš tim uložiti sve svoje znanje i vreme kako Vi ne biste morali.

 

Čime se ponosimo?

Od samog početka smo se trudili da naše ime nešto znači u našoj branši. I danas se trudimo da svoje usluge unapredimo, da naši klijenti već od samog početka primete prednosti saradnje sa nama. O tome govore i naše reference, lista preduzeća koja su sarađivala sa nama.

 

Kako da počnemo saradnju?

Prvi korak je da popunite Upit za transport robe koji se nalazi u meniju našeg sajta ili pozovete neki od naših brojeva telefona.

Kontaktirajte nas i pružite nam priliku da zaslužimo Vaše poverenje.

transport robe

Nudimo Vam: