avio cargo transport robe

Avio Cargo transport robe

Avio Cargo transport robe je jedan od najbržih vidova prevoza ljudi i robe. Ukoliko želite da vaša roba stigne na brz i efikasan način do određene destinacije, onda je avio saobraćaj svakako vaš najbolji izbor.

Sve je veći broj zahteva naših klijenata za transportom robe avio cargo saobraćajem, imajući u vidu njegovu ekonomičnost i brzinu. U zavisnosti od destinacije i same količine robe koju transportujete, nudimo vam kvalitetnu uslugu odabira najpovoljnijeg avio prevoznika, kao i najbrže rute za transport robe.

U prilici smo da vam ujedno ponudimo prevoz robe nakon sletanja aviona do krajnje destinacije odnosno adrese. Ukoliko vam je potrebno eventualno skladištenje robe, tu smo da vam izađemo u susret. Nudimo vam skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje robe. Sa konstantnim video nadzorom, imaćete uvid u stanje vaše robe.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u pogledu transporta pokućstva, stvari i dokumentacije pravnih lica, diplomatskih pošiljki, sefova, antikviteta, kućnih ljubimaca, kvarljive robe, umetnina, novina (i drugih štampanih izdanja) i još mnogo toga do aerodroma (odnosno od aerodroma do odgovarajuće adrese). Avio Cargo transport robe

Bez obzira na vašu lokaciju i izbor aerodroma do kog je potrebno transportovati vašu robu, naša kompanija vam stoji na usluzi 24h. Dostupni smo za vas svih sedam dana u nedelji i fleksibilni za sve vrste dogovora. Cilj nam je da ispunimo sve vaše zahteve i sa ponosom  vas dodamo na listu naših zadovoljnih klijenata. Avio Cargo transport

Logistic House

Transport robe i organizacija prevoza uopšte iziskuju savladavanje niza stresnih situacija za svakog pojedinca, kako organizacionih tako i formalno-pravnih.

Praksa je pokazala da direktni realizatori prevoza (vlasnici transportnih sredstava) obično iz ličnih interesa zloupotrebljavaju ukazano poverenje klijenta i naplaćuju neprimerene iznose za izvršenu uslugu jer je svaki upit za prevoz priča za sebe a oni ne mogu da svaki put odgovore na najbolji način jer su im resursi ograničeni i dislocirani u odnosu na potrebe klijenta.

Zbog toga smo izgradili LOGISTIC HOUSE, da u Vaše ime i za Vaš račun, organizuje sve vrste prevoza po najboljem odnosu cene i kvaliteta usluge uz pravne garancije za isporuku pošiljke.

Radimo isključivo sa proverenim agentima i vlasnicima transportnih sredstava, koji se direktno nadmeću da cenom i kvalitetom odgovore na Vaš zahtev. Avio Cargo transport robe

Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji.

Vaša pošiljka na pravom mestu, u pravo vreme i po pravoj ceni. SVAKI PUT

robe

Kada je reč o samoj oragnizaciji avo transporta robe nudimo vam sledeće usluge:

  • Prevoz robe do aerodroma
  • Pakovanje robe, utovar, istovar
  • Dopremanje robe sa aerodroma do bilo koje destinacije
  • Prevoz robe različitog obima i količine
  • Izvozno/uvozno carinjenje robe
  • Priprema sve neophodne dokumentacije

Kontaktirajte nas i zatražite procenu

Bez obzira na vašu lokaciju i izbor aerodroma do kog je potrebno transportovati vašu robu, naša kompanija vam stoji na usluzi 24h. Dostupni smo za vas svih sedam dana u nedelji i fleksibilni za sve vrste dogovora. Cilj nam je da ispunimo sve vaše zahteve i sa ponosom vas dodamo na listu naših zadovoljnih klijenata.

Pošaljite nam upit