avio cargo transport robe

Avio Cargo transport robe

Avio Cargo transport robe je jedan od najbržih vidova prevoza ljudi i robe. Ukoliko želite da vaša roba stigne na brz i efikasan način do određene destinacije, onda je avio saobraćaj svakako vaš najbolji izbor.

Avio Cargo transport robe

Sve je veći broj zahteva naših klijenata za transportom robe avio cargo saobraćajem, imajući u vidu njegovu ekonomičnost i brzinu. U zavisnosti od destinacije i same količine robe koju transportujete, nudimo vam kvalitetnu uslugu odabira najpovoljnijeg avio prevoznika, kao i najbrže rute za transport robe.

U prilici smo da vam ujedno ponudimo prevoz robe nakon sletanja aviona do krajnje destinacije odnosno adrese. Ukoliko vam je potrebno eventualno skladištenje robe, tu smo da vam izađemo u susret. Nudimo vam skladišta koja su adekvatno opremljena za čuvanje robe. Sa konstantnim video nadzorom, imaćete uvid u stanje vaše robe.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u pogledu transporta pokućstva, stvari i dokumentacije pravnih lica, diplomatskih pošiljki, sefova, antikviteta, kućnih ljubimaca, kvarljive robe, umetnina, novina (i drugih štampanih izdanja) i još mnogo toga do aerodroma (odnosno od aerodroma do odgovarajuće adrese). Avio Cargo transport robe

Bez obzira na vašu lokaciju i izbor aerodroma do kog je potrebno transportovati vašu robu, naša kompanija vam stoji na usluzi 24h. Dostupni smo za vas svih sedam dana u nedelji i fleksibilni za sve vrste dogovora. Cilj nam je da ispunimo sve vaše zahteve i sa ponosom  vas dodamo na listu naših zadovoljnih klijenata. Avio Cargo transport

Logistic House

Transport robe i organizacija prevoza uopšte iziskuju savladavanje niza stresnih situacija za svakog pojedinca, kako organizacionih tako i formalno-pravnih.

Praksa je pokazala da direktni realizatori prevoza (vlasnici transportnih sredstava) obično iz ličnih interesa zloupotrebljavaju ukazano poverenje klijenta i naplaćuju neprimerene iznose za izvršenu uslugu jer je svaki upit za prevoz priča za sebe a oni ne mogu da svaki put odgovore na najbolji način jer su im resursi ograničeni i dislocirani u odnosu na potrebe klijenta.

Zbog toga smo izgradili LOGISTIC HOUSE, da u Vaše ime i za Vaš račun, organizuje sve vrste prevoza po najboljem odnosu cene i kvaliteta usluge uz pravne garancije za isporuku pošiljke.

Radimo isključivo sa proverenim agentima i vlasnicima transportnih sredstava, koji se direktno nadmeću da cenom i kvalitetom odgovore na Vaš zahtev. Avio Cargo transport robe

 

Šta nudimo?

Nudimo Vam pouzdanog saradnika kome možete poveriti posao bez razmišljanja da li će i kako biti obavljen. Nudmo Vam saradnju koja donosi obostranu dobit, saradnju koja počiva na obostranom poverenju. Nudimo Vam dodatni benefit koji možda nema cenu, ali svakako ima vrednost – nudimo Vam vreme koje ćete provesti baveći se svojom osnovnom delatnošću umesto da razmišljate o transportu.

Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji.

Vaša pošiljka na pravom mestu, u pravo vreme i po pravoj ceni. SVAKI PUT

Kontaktirajte nas i pružite nam priliku da zaslužimo Vaše poverenje.

robe

Kada je reč o samoj oragnizaciji avo transporta robe nudimo vam sledeće usluge:

  • Prevoz robe do aerodroma
  • Pakovanje robe, utovar, istovar
  • Dopremanje robe sa aerodroma do bilo koje destinacije
  • Prevoz robe različitog obima i količine
  • Izvozno/uvozno carinjenje robe
  • Priprema sve neophodne dokumentacije

Kontaktirajte nas i zatražite procenu

Bez obzira na vašu lokaciju i izbor aerodroma do kog je potrebno transportovati vašu robu, naša kompanija vam stoji na usluzi 24h. Dostupni smo za vas svih sedam dana u nedelji i fleksibilni za sve vrste dogovora. Cilj nam je da ispunimo sve vaše zahteve i sa ponosom vas dodamo na listu naših zadovoljnih klijenata.

Pošaljite nam upit