Kontakt

Kontaktirajte nas

Molimo Vas popunite kontakt formular i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko imate hitan zahtev, možete nas kontaktirati direktno na brojeve telefona navedene ispod.

Popunjavanjem navedene forme slažete se da Vas možemo kontaktirati i odgovoriti na poslati upit ili poruku.

Ugrinovački put 12d, 11080 Zemun, Altina

+381 (0) 11 317 07 97

+381 (0) 63 776 76 84

+381 (0) 62 776 760

+381 (0) 64 089 37 81

office@logistichouse.rs

office@transportrobe.online

Pošaljite nam upit  Logistic House

  Organizacija prevoza uopšte iziskuje savladavanje niza stresnih situacija za svakog pojedinca, kako organizacionih tako i formalno-pravnih.

  Ključna reč za rešavanje tih problema je POVERENJE između vlasnika pošiljke i kuće koja preuzima odgovornost za realizaciju njene isporuke.

  Praksa je pokazala da direktni realizatori prevoza (vlasnici transportnih sredstava) obično iz ličnih interesa zloupotrebljavaju ukazano poverenje klijenta i naplaćuju neprimerene iznose za izvršenu uslugu jer je svaki upit za prevoz priča za sebe a oni ne mogu da svaki put odgovore na najbolji način jer su im resursi ograničeni i dislocirani u odnosu na potrebe klijenta.

  To naročito važi za današnje uslove kada cena prevoza direktno utiče na korisnika da li će se realizacija i dogoditi.

  Zbog toga smo izgradili LOGISTIC HOUSE, da u Vaše ime i za Vaš račun, organizuje sve vrste prevoza po najboljem odnosu cene i kvaliteta usluge uz pravne garancije za isporuku pošiljke.

  Radimo isključivo sa proverenim agentima i vlasnicima transportnih sredstava, koji se direktno nadmeću da cenom i kvalitetom odgovore na Vaš zahtev.

  Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji.

  Vaša pošiljka na pravom mestu, u pravo vreme i po pravoj ceni. SVAKI PUT…

  Kao neko ko se ovim pitanjima bavi na dnevnom nivou, upućeni smo u tarife i okolnosti koje utiču na cenu i kvalitet usluge. Broj realizatora prevoza sa kojima smo sarađivali je dovoljno veliki da znamo na koje se prevoznike možemo osloniti. A sve u cilju da Vama omogućimo najbolju i najpovoljniju uslugu.

  Često se kod nas u firmi govori da je naša delatnost posao sa hiljadu detalja od kojih možda ni jedan nekome sa strane sam po sebi ne deluje kao dovoljno važan da napravi ozbiljne probleme. Pa ipak, mnogo je firmi koje su gubile veoma unosne ugovore, ponekad i propadale zbog problema proisteklih zbog kašnjenja, grešaka ili problema u transportu. Naš zadatak je da se svim ovim pitanjima bavimo za Vas.

  O nama govori i spisak firmi sa kojima smo sarađivali.

  Kontaktirajte nas i pružite nam priliku da zaslužimo Vaše poverenje.