drumski transport robe

Drumski transport robe

Drumski transport robe organizujemo na celoj teritoriji Evrope i šire, dok za dalje destinacije preporučujemo kombinovani transport robe, bilo da se radi o vodenom, železničkom ili avio transportu robe. Drumski transport robe ujedno spada u najčešće usluge transporta koje pružamo našim klijentima.

Nudimo vam bezbednost i garanciju u pogledu transporta Vaše robe. Trudimo se da ispunimo sve vaše zahteve a naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji.

Drumski transport robe može biti:

Direktan transport robe

Direktan transport robe odlikuje visoki kvalitet prevoza kao i pouzdanost dostave po principu od vrata do vrata. Veoma je pogodan za prevoz male količine robe na kratkim relacijama do 200km. Drumski transport robe

Kombinovani transport robe

Kombinovani transport robe je namenjen klijentima koji svoju robe žele da transportuju na duže relacije i druge kontinente. Pored drumskog transporta robe, za koji možemo da kažemo da je osnovni deo kombinovanog transporta, možemo Vam ponuditi i transport robe brodom, avionom ili železnicom.

Pri svakom zahtevu klijenta pretražujemo više opcija da bismo došli do najpovoljnije cene kombinovanog transporta. Drumski transport robe

Zbirni transport robe

Zbirni transport robe možemo izdvojiti kao najpovoljniju opciju transporta robe na teritoriji Srbije i zemljama u regionu. Zbirni transport robe je odlično rešenje ukoliko imate robu za transport koja ne zauzima kompletan prostor u kamionu. U tom slučaju, možete zakupiti samo deo tovarnog prostora i deliti prevoz sa drugim klijentima. Time dobijate povoljnu cenu transporta robe i kvalitetnu i brzu isporuku.

Dodatne usluge

Pored drumskog transporta, možemo Vam ponuditi dodatne usluge koje Vam mogu koristiti:

  • Pakovanje i zaštita robe od oštećenja
  • Osiguranje robe u transportu
  • Istovar i utovar robe
  • Skladištenje robe u bilo kom delu procesa transporta, na kraći ili duži period
  • Kompletnu logističku podršku
  • Pribavljanje kompletne dokumentacija ukoliko se radi o medjunarodnom transportu i usluge špedicije
  • Izrada kompletne carinske dokumentacije

Vozni park

Naš vozni park je opremljen kamionima koji imaju sve potrebne dozvole za domaći i međunarodni transport, koji su vam na raspolaganju u zavisnosti od količine i vrtse robe koju transportujete.

U skladu sa razvojem modernih tehnologija opremili smo sva naša vozila i uskladili sa zahtevima klijenata. Tako su neizostavni GPS uređaji kojima možete pratiti status kretanja vaše robe. Deo naše kompanije su iskusni ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u svom poslu koji će se truditi da ispune sve Vaše zahteve.

Takođe, posedujemo i ADR sertifikate za prevoz opasnih materija.

Ukoliko Vam je potreban transport kvarljive i druge robe koja mora biti na konstantno istoj temperaturi tokom transporta, možemo Vam ponuditi i transport hladnjačama i specijalizovanim vozilima u cilju isporučivanja robe u istom stanju kakva je bila na početku transporta. Drumski transport robe

Radimo isključivo sa proverenim agentima i vlasnicima transportnih sredstava, koji se direktno nadmeću da cenom i kvalitetom odgovore na Vaš zahtev.

Mi znamo da je najbolja reklama zadovoljan klijent i da bolja ne postoji.

Vaša pošiljka na pravom mestu, u pravo vreme i po pravoj ceni. SVAKI PUT…

Kontaktirajte nas i pružite nam priliku da zaslužimo Vaše poverenje.

Pošaljite nam upit i zatražite procenu

Konkurentni smo sa cenama transporta robe i kvalitetom usluge tako da se nadamo da ćete nam pružiti šansu da zaslužimo Vaše poverenje.

Pošaljite nam upit